Trainingen en workshops

De volgende trainingen worden aangeboden door So Be It:

Maak je niet druk!

Deze training is specifiek ontwikkeld voor studenten. De groepsgrootte kan variëren van 14 tot 28 studenten. De training bestaat uit twee dagdelen van 2,5 uur.

Onderwerpen die binnen deze training aan bod komen zijn: Wat is stress & burn-out en wie overkomt het? Hoe herken je jouw eigen stresssignalen? Hoe maak je keuzes op basis van gevoel? Hoe stel je je eigen grenzen? Hoe uit je emoties? Hoe ga je om met de druk van social media en vrienden? Binnen de training worden veel concrete handvatten gegeven voor het adequaat omgaan met stress.

Help mijn naaste heeft een burn-out!

Deze training is specifiek ontwikkeld voor volwassenen die een partner, ouder, kind of vriend(in) hebben met een burn-out. De groepsgrootte kan variëren van  6  tot 20 personen. De training bestaat uit één dagdeel van 2,5 uur.

Je ziet iemand om wie je veel geeft veranderen in iemand die even niets meer kan en/of wil. Dat is zwaar. Je wilt wel helpen, maar weet niet hoe en bent toeschouwer van het burn-outproces. In deze training leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je niet wordt meegezogen in de burn-out van de ander. Je leert wat je concreet kunt doen om écht te helpen. Iemand met een burn-out moet zelf herstellen, maar dit hoeft hij/zij zeker niet alleen te doen.

Graag een training of workshop op maat?

Heb je zelf ideeën rondom onderwerpen, tijd of het aantal mensen?
Laat het mij weten en je krijgt in overleg een training op maat.