Tijden, dagen en tarieven

Tijden

Afspraken zijn zowel doordeweeks als ‘ s avonds en in het weekend mogelijk. Omdat Jeanine nog een baan ernaast heeft met wisselende werktijden zal er in overleg een datum en tijdstip gekozen worden. De mogelijke tijden kunnen variëren tussen 10.00 uur tot 20.30 uur.

Tarieven

Consult

Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden; de intake is gratis en vrijblijvend.
De kosten per consult zijn 45 euro voor 3 kwartier met uitloop tot een uur.

Speciaal Studententarief: 25 euro per consult!
Jongeren met een burn-out komen niet terecht in een ziektewet. Hierdoor krijgen zij geen financiële steun op het moment dat zij burn-out zijn, sterker nog ze lopen vaak studievertraging en –schuld op. So Be It probeert tegemoet te komen aan deze vraag door de prijzen laag te houden.
Voor een consult aan huis betaal je het tarief én de OV-reiskosten (2e klas, in de daluren 40% voordeel) die ik maak vanaf Rotterdam Noord.

Afmelden voor een sessie?

Kan je toch niet op onze afspraak? Meldt je dan af door te mailen, bellen of smsen, zodat we meteen een nieuwe afspraak kunnen maken. Kosteloos afmelden voor een sessie kan tot uiterlijk 24 uur voorafgaande aan de sessie. Hierna breng ik 75% van het reguliere tarief van een sessie in rekening. 

Kan ik het vergoed krijgen van de zorgverzekering?

Helaas kunt u hiervoor geen vergoeding krijgen van de zorgverzekering. Alhoewel het natuurlijk prettig is kosten vergoed te krijgen, leggen zorgverzekeringen ook protocollen en regels op. Deze komen lang niet altijd overeen met de hulpvraag. Door geen verantwoording af te hoeven leggen aan instanties die andere prioriteiten hebben kan er puur worden ingespeeld op jouw vraag en behoefte.